Αθήνα, 25 Μαΐου 2022 

Αγαπητά μέλη,

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι, επιτέλους, αφού ομαλοποιήθηκε η κατάσταση της πανδημίας και επειδή πολλοί μας το ζητήσατε, θα πραγματοποιήσουμε την, λόγω κορωνοϊού, αναβληθείσα εκδρομή μας.

Σας παραθέτουμε την προσφορά του Τουριστικού Γραφείου “Traveling” (ΓΚΕΣΟΥΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ).

Όσον αφορά στην τιμή, πιθανόν να υπάρξει μια μικρή διαφορά γιατί κανείς μας δεν ξέρει πώς θα έχει διαμορφωθεί σε πέντε (5) μήνες από τώρα η τιμή του πετρελαίου (καύσιμο κίνησης του πούλμαν).

ΕΚΔΡΟΜΗ 14-17/10/2022 ΓΙΑ ΕΒΡΟ

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 190,00 €

Επιβάρυνση μονόκλινου 55,00 €

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: ANATOLIA 3*

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ:

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν το οποίο πληρεί όλες τις προδιαγραφές (δελτίο καταλληλότητας ΚΤΕΟ, ζώνες ασφαλείας κ.λπ.). Το πούλμαν θα είναι στη διάθεσή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε κεντρικότατο ξενοδοχείο 3* της Κομοτηνής, στο οποίο θα έχουμε τρία (3) πρωϊνά σε πλούσιο μπουφέ και τρία (3) δείπνα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φόρος διαμονής.

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα – Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις (Βόλο κ.λπ.) θα φθάσουμε στην Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η ημέρα: Υδροβιότοπος Έβρου – Δάσος Δαδιάς – Σουφλί

Μετά το πρωϊνό ξεκινάμε για την εκδρομή μας στον ακριτικό νομό της Αλεξανδρούπολης όπου θα επισκεφθούμε τον Υδροβιότοπο του Έβρου. Φτάνοντας στο Εθνικό Πάρκο, θα ενημερωθούμε για το οικοσύστημα που σχηματίζει ο ποταμός, προστατευόμενο από την συνθήκη Ramsar. Μετά την περιήγησή μας στο Δέλτα του Έβρου θα αναχωρήσουμε για το δάσος της Δαδιάς, ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, καταφύγιο πολλών άγριων ζώων, όπου λειτουργεί Κέντρο Ενημέρωσης. Αναχώρηση για το Σουφλί, επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο Μεταξιού (ωραρίου επιτρέπτοντος). Επιστρέφοντας σταματάμε Αλεξανδρούπολη και μετά στο ξενοδοχείο για δείπνο.

3η ημέρα: Λίμνη Βιστωνίδα – Πόρτο Λάγος – Ξάνθη

Πρωϊνό και αναχώρηση για το Αγιορείτικο μετόχι του Πόρτο Λάγος, με τον Μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου & της Παναγίας Παντάνασσας, μέσα στη Λίμνη Βιστωνίδα. Το μεσημέρι, θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και περίπατο στην πανέμορφη Θρακική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

4η ημέρα: Κομοτηνή – Αθήνα

Πρωϊνό και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις (Λιτόχωρο κ.λπ.).

Για επικοινωνία μαζί μας και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο Γραφείο της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που είναι ανοιχτό (Δευτέρα και Πέμπτη 10:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ.) καθώς και στην Πρόεδρο της Ένωσης κα Σουκαρά Μαρία στα προσωπικά της τηλέφωνα: 210-2719196 & 6972817007

ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΘΕΣΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 100 €

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. της ΠΕΝΠΟΣΣ